fbpx

Sabakoestraat

Ruime nieuwbouwwoning te huur in Morgenstond, Paramaribo

Sabakoestraat

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

In de Sabakoestraat, gelegen in Morgenstond te Paramaribo-Noord, bieden wij deze moderne laagbouwwoning te huur aan.

Het domein is afgesloten met een omheining. Het huis zelf is te betreden via twee deuren. Aan de voorzijde is een deur en automatische garagepoort, de andere deur is aan de linkerzijkant gevestigd. De garage biedt ruimte aan twee auto’s en voorziet vooraan parkeerplaats voor twee auto’s.

U betreedt het huis en komt in de woonkamer terecht met daaraan de open keuken. In de woonkamer staat een kast en een zwarte sofa. De keuken is volledig betegeld en afgewerkt, maar beschikt niet over apparatuur. Alle ruimtes zijn voorzien van airco.

Aan de achterzijde van het huis zijn de slaapkamers gevestigd. Er zijn drie slaapkamers waarvan een master bedroom met inloopkast. De tweede kamer beschikt eveneens over een inloopkast. De derde slaapkamer is een ruime standaardkamer. De slaapkamers beschikken allemaal over airco.

Naast de slaapkamers bevindt zich de badkamer met toilet. In de grote ruimte zijn twee afzonderlijke ruimtes gecreëerd zodat bad en toilet gescheiden zijn. Tegenover de badkamer vindt u het washok. Hier kunt u uw wasmachine, droogkast en dergelijke plaatsen.

Ten slotte beschikt het huis over twee balkons en een ruime tuin. Aan de voorzijde en linkerzijkant van het huis is een ruim voorbalkon. Het balkon is volledig omrasterd en beschikt over een dak. Daarnaast beschikt het huis over een achterbalkon. Dit balkon loopt van de rechterzijkant naar de achterkant van het huis. Een ruime, betegelde tuin loopt rond het volledige huis en de balkons.

Dit huis is perfect geschikt voor een gezin of voor personen die van ruimte houden. Doordat dit huis volledig afgewerkt is en volledig voorzien is van airco, is dit de perfecte huurwoning!

Details

Algemeen

Soort woning: Laagbouw
Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 180 m²
Aantal kamers: 3
Aantal badkamers: 2

Huurprijs per maand

Huurprijs per maand:

€ 1.100

Locatie

Straat: Sabakoestraat
Buurt: Morgenstond, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

Het huis is gevestigd in Morgenstond. Dit is een zeer nette wijk, gelegen naast de Anton Drachtenweg. In de buurt zijn alle ambassades gevestigd. In de wijk vindt u hoofdzakelijk ruime, nette huizen en villa’s. Dit zorgt ervoor dat dit een betrouwbare, veilige buurt is. Het centrum is eenvoudig te bereiken vanaf Morgenstond.

Vragen? Wij helpen u graag!