fbpx

Roraclaan

Leuke laagbouwwoning te huur in een nette wijk in Paramaribo

Roraclaan

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

In de Roraclaan, Paramaribo-Zuid, bieden wij deze nette laagbouwwing te huur aan. De woning is voorzien van twee slaapkamers, een ruime woonkamer en een open keuken. Zowel de slaapkamers als de woonkamer zijn voorzien van airco. Verder is het huis volledig gemeubileerd.

Dit huis wordt verhuurd inclusief het meubilair en alle kosten, waaronder stroom, water en internet.

Deze woning is gelegen in de Roraclaan in Paramaribo-Zuid. Dit is een zijstraat van de Brokopondolaan vlak bij de Jaggernath Lachmonstraat. Dit is een veilige buurt. Het centrum is vlot bereikbaar.

Details

Algemeen

Soort woning: Laagbouwwoning
Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: ~ 90 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1

Huurprijs per maand

Huurprijs per maand:

€ 450

Locatie

Straat: Roraclaan
Buurt: Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

In de buurt zijn er verschillende Chinese supermarkten gevestigd. Ook de winkelketen Choi’s vindt u vlakbij terug. Bovendien zijn er verschillende Javaanse eethuisjes en rotizaken in de omgeving gevestigd. Winkelcentrum Hermitage Mall ligt op ongeveer 5 minuten afstand. Hier vindt u vele kledingwinkels, de bioscoop, restaurants, computerwinkels enzovoort. Voor brood en gebak kunt u terecht in de nabijgelegen Fernandesbakkerij.

Ten slotte zijn er heel wat scholen en ziekenhuizen in de omgeving gevestigd waaronder het Diakonessenhuis en het Academisch Ziekenhuis.

Vragen? Wij helpen u graag!