fbpx

Papaja Fowroestraat

Nette laagbouw woning te huur

€ 750 EURO p/m

Papaja Fowroestraat - Nette laagbouw woning te huur
Verhuurd
Soort woning:
Laagbouw woning
Woonopp:
~150 m²
Aantal kamers:
Aantal badkamers:
2
Locatie
Straat:
Papaja Fowroestraat
Buurt:
Morgenstond, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Een recent gerenoveerde laagbouw wordt te huur aangeboden in de Papaja Fowroestraat te Morgenstond. Het gaat om een volledig afgewerkte woning die van alle gemakken is voorzien. Het huis bezit drie slaapkamers waarvan twee standaardkamers en een master bedroom. De slaapkamers bezitten airco en nette inbouwkasten waardoor er veel ruimte beschikbaar is.

Het huis bezit een ruime, open keuken die volledig ingericht is. Ook is er een bijkeuken aanwezig waarin een wasmachine en droger staan. Verder zijn er een ruim balkon en een buitentoilet aanwezig. Daarnaast is er een garage die over een rolpoort beschikt.

Dit huis is bevindt zich in een veilig omgeving, maar is daarnaast volledig beveiligd. Er zijn overal inbouwde dievenijzers aanwezig, er is een alarm en ten slotte camerabeveiliging.

Kaart
Buurt

De Papaja Fowroestraat is een zijstraat van de Powisistraat en de Morgenstondstraat. Het ligt op steenworp afstand van de nieuwe Amerikaanse Ambassade. Door de komst van de Ambassade is het wegennet rondom de straat vernieuwd en is deze omgeving als het ware in bloei! Er wordt veel aandacht aan deze wijken besteed en dat merkt u. Verder zijn er verschillende grote supermarkten op loopafstand gevestigd. Een ideale plaats om te verblijven in de stad!


Meer huurwoningen in Suriname:

Welgelegen, Paramaribo

Te huur

1.250 p/m

Welgelegenstraat hk. Komkommerstraat

Eerste Rijweg, Paramaribo

Te huur

1.300 p/m

Albergastraat

Livorno, Wanica

Te huur

750 p/m

Botromankiweg

Zorg en Hoop, Paramaribo

Te huur

1.800 p/m

Commewijnestraat

Morgenstond, Paramaribo

Te huur

1.850 p/m

Zandmugstraat

Welgelegen, Paramaribo

Te huur

2.500 p/m

Frederikastraat