fbpx

Papaja Fowroestraat

Nette laagbouw woning te huur in Morgenstond, Paramaribo

Papaja Fowroestraat

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Een recent gerenoveerde laagbouw wordt te huur aangeboden in de Papaja Fowroestraat te Morgenstond. Het gaat om een volledig afgewerkte woning die van alle gemakken is voorzien. Het huis bezit drie slaapkamers waarvan twee standaardkamers en een master bedroom. De slaapkamers bezitten airco en nette inbouwkasten waardoor er veel ruimte beschikbaar is.

Het huis bezit een ruime, open keuken die volledig ingericht is. Ook is er een bijkeuken aanwezig waarin een wasmachine en droger staan. Verder zijn er een ruim balkon en een buitentoilet aanwezig. Daarnaast is er een garage die over een rolpoort beschikt.

Dit huis is bevindt zich in een veilig omgeving, maar is daarnaast volledig beveiligd. Er zijn overal inbouwde dievenijzers aanwezig, er is een alarm en ten slotte camerabeveiliging.

Details

Algemeen

Soort woning: Laagbouw woning
Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: ~150 m²
Aantal kamers: 3
Aantal badkamers: 2

Huurprijs per maand

Huurprijs per maand:

€ 750

Locatie

Straat: Papaja Fowroestraat
Buurt: Morgenstond, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

De Papaja Fowroestraat is een zijstraat van de Powisistraat en de Morgenstondstraat. Het ligt op steenworp afstand van de nieuwe Amerikaanse Ambassade. Door de komst van de Ambassade is het wegennet rondom de straat vernieuwd en is deze omgeving als het ware in bloei! Er wordt veel aandacht aan deze wijken besteed en dat merkt u. Verder zijn er verschillende grote supermarkten op loopafstand gevestigd. Een ideale plaats om te verblijven in de stad!

Vragen? Wij helpen u graag!

Meer foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname