fbpx

Izaak Burnetstraat

Hoogbouw woning te huur

€ 750 EURO p/m

Izaak Burnetstraat - Hoogbouw woning te huur
Overzicht
Soort woning:
Hoogbouw woning
Woonopp:
~ 350 m²
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
2
Locatie
Straat:
Izaak Burnetstraat
Buurt:
Welgelegen, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Deze hoogbouw woning is gevestigd aan de Izaak Burnetstraat en ligt tussen de Kwattawg en de Toevluchtweg. De buurt is veilig en er is goede sociale controle doordat het contact met de buren optimaal is. Het centrum is gemakkelijk bereikbaar per auto of fiets. Ook op de hoek van de straat kan de bus gepakt worden die naar het centrum gaat.

Het huis bestaat uit een begane grond en een verdieping.
Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers nl.: een standaard kamer en een kleinere kamer. De kleinere kamer is voorzien van een eenpersoonsbed, een bureau, een ventilator en een klamboe. Een keuken, eetruimte en zithoek maken ook deel uit van de begane grond. De begane grond en de verdieping worden verbonden met elkaar middels een ‘wenteltrap’.

De verdieping bestaat uit een keuken, een kleine kamer met ventilator, een standaard kamer met airco. Verder is er een masterbedroom aanwezig met een queen-size bed voorzien van eigen bad en toilet. Daarnaast is er een aparte bad en toilet aanwezig. De verdieping is verder ingedeeld in een woonkamer en een heel ruim balkon.

Kaart
Buurt

In de buurt zijn er supermarkten aanwezig waar u uw dagelijkse inkopen kan doen. Verderop is op 15 minuten loopafstand de grote supermarkt Choi’s te vinden.

Hier kan je terecht voor alle etenswaren en Europese producten. Het grote winkelcentrum, de Hermitage Mall, is vlot bereikbaar met de auto of fiets.

Hier vind je vele kledingwinkels, een bioscoop, restaurants, wooninrichting, computerwinkels en nog veel meer. De Fernandes bakkerij ligt ook in de buurt waar u terecht kan voor brood en gebak.


Meer huurwoningen in Suriname:

Eerste Rijweg, Paramaribo

Verhuurd

700 p/m

Albergastraat

Livorno, Wanica

Te huur

750 p/m

Botromankiweg

Zorg en Hoop, Paramaribo

Te huur

1.800 p/m

Commewijnestraat

Morgenstond, Paramaribo

Te huur

1.850 p/m

Zandmugstraat

Welgelegen, Paramaribo

Te huur

2.500 p/m

Frederikastraat

Kasabaholo, Paramaribo

Verhuurd

750 p/m

Xiomarastraat