fbpx

Gansistraat

Moderne villa met grote tuin en zwembad te huur in Morgenstond, Paramaribo

Gansistraat

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Wij bieden deze ruime, moderne villa te koop aan in de Gansistraat, Morgenstond.

Dit huis bestaat uit een ruime keuken, een garage voor twee auto’s en een grote woonkamer met hoge ramen waardoor er veel lichtinval is.

Beneden in het huis is een apart appartement gevestigd. Dit appartement heeft een aparte toegangsdeur aan de zijkant. Er zijn twee slaapkamers, een woonkamer, keuken, douche en toilet.

Neemt u vanaf beneden de trap naar boven, dan bereikt u de vier slaapkamers. Zij beschikken allemaal over een eigen badkamer.

Verder is er een ruim balkon aan het huis gevestigd. Het huis heeft een ruime hal. Buiten is een groot zwembad met terras en hangmattenkamp te vinden. Er is ook een buitenkeuken aanwezig. In de ruime, goed onderhouden tuin vindt u eveneens een visvijver met Koi Karpers

Nog enkele pluspunten zijn dat alle kamers over airco beschikken, er is een automatische garagepoort aanwezig en er is zowel alarm- als camerabeveiliging.

Details

Algemeen

Soort woning: Villa
Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 350 m²
Aantal kamers: 7
Aantal badkamers: 7

Huurprijs per maand

Huurprijs per maand:

€ 3.000

Locatie

Straat: Gansistraat
Buurt: Morgenstond, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart

Omgeving

Dit huis is gevestigd in Morgenstond, tussen de Powisistraat en de Morgenstondlaan. Het gaat om een hoekkavel die gelegen is aan het water. In de omgeving vindt u de Anton Drachtenweg en de Amerikaanse ambassade. Het centrum is vlot bereikbaar.

Vragen? Wij helpen u graag!

Meer foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname