fbpx

Anton Drachtenweg

Fraaie woning aan de Surinamerivier te huur

€ 1.000 EURO p/m

Anton Drachtenweg - Fraaie woning aan de Surinamerivier te huur
Verhuurd
Soort woning:
Hoogbouw woning
Woonopp:
~ 225 m²
Aantal kamers:
Aantal badkamers:
2
Locatie
Straat:
Anton Drachtenweg
Buurt:
Blauwgrond, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Altijd al willen wonen in de Anton Drachtenweg? Dan is dit uw kans! Tegen een scherpe prijs bieden wij deze ruime woning te huur aan.

Via de voordeur komt u terecht in de open keuken. Die is ruim en voorzien van alle gemakken. De woonkamer is voorzien van glaswerk en bezit een hoog plafond waardoor is die ruim en zeer licht is. Via de schuiframen komt u op het balkon dat uitzicht biedt op het ruime erf en de Surinamerivier.

Verder is de benedenverdieping voorzien van een ruime master bedroom met eigen douche en toilet. De bovenverdieping heeft drie slaapkamers die allemaal voorzien zijn van airco’s, douche met toilet en een open werkhoek. Die werkhoek kan gebruikt worden als bureau. Het mooie aan de bovenverdieping is dat men uitkijkt op de woonkamer.

De voorkant van het perceel wordt gesierd door een oprijlaan met palmen. Er is er ook een wachtershok aanwezig voor beveiliging.

Wilt u graag meer zien van dit object? Neem dan nu contact met ons op voor een bezichtiging!

Kaart
Buurt

De Anton Drachtenweg staat bekend als een van de mooiste straten van Paramaribo en Suriname. Het aangeboden huis ligt precies op de hoek waar de Anton Drachtenweg en de Commissaris Robblesweg kruisen. Door deze verbinden bent u snel en eenvoudig in het centrum. Paramaribo-Noord eveneens snel en vlot bereikbaar. Voorts vindt u op de Anton Drachtenweg alle voorzieningen zoals supermarkten, tankstations, vele eetgelegenheden enzovoort. Kortom: de ideale plek om te wonen!


Meer huurwoningen in Suriname:

Eerste Rijweg, Paramaribo

Te huur

700 p/m

Albergastraat

Welgelegen, Paramaribo

Te huur

750 p/m

Izaak Burnetstraat

Welgelegen, Paramaribo

Te huur

1.150 p/m

Welgelegenstraat hk. Komkommerstraat

Livorno, Wanica

Te huur

750 p/m

Botromankiweg

Zorg en Hoop, Paramaribo

Te huur

1.800 p/m

Commewijnestraat

Morgenstond, Paramaribo

Te huur

1.850 p/m

Zandmugstraat