fbpx

Vakantiehuis Matuaribo

Authentieke Surinaamse vakantiewoning te huur in Zorg en Hoop, Paramaribo

Vakantiehuis Matuaribo

[post-edit]

%%ALT%%

Omschrijving

Het vakantiehuis Matuaribo is een gezellig, authentiek, Surinaams huis gevestigd in Paramaribo-Zuid. Het huis bevindt zich in een veilige buurt. Het huis is volledig afgeschermd door dievenijzers en omheind door een poort. Het centrum is vanaf Matuaribostraat vlot bereikbaar met de fiets, taxi, openbaar vervoer of auto.

Het huis beschikt over vier slaapkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Dit zijn twee standaardkamers en een kleinere kamer. Ze zijn allemaal voorzien van een eenpersoonsbed, een bureau, een klerenkast, een ventilator en een klamboe. Op de benedenverdieping is de vierde slaapkamer aanwezig. Dit is de grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en de kamer heeft een aparte toegangsdeur naar de tuin. Ook deze kamer is voorzien van een ventilator, klamboe en bureau.

Verder zijn de keuken en de badkamer op de benedenverdieping gevestigd. Gasvuren, een oven, waterkoker, magnetron en alle andere nodige voorzieningen zijn in de keuken aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Naast de keuken bevindt zich de gezellige woonkamer met een eet- en zithoek. In de eethoek staat een grote tafel voor vier personen. Er zijn enkele sofa’s aanwezig in de zithoek.

Ten slotte grenst er ook een gezellige tuin aan het huis. De tuin is ruim en er is een zwembad aanwezig. Tuinmeubilair is voorzien. Hangmatten kunnen in de tuin opgehangen worden. Dit is de perfecte plaats om te ontspannen in de zon of schaduw.

Details

AlgemeenSoort woning: Vakantiehuis
Status: Te Huur
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1

HuurprijsHuurprijs per week: € 250
Huurprijs per maand: € 850

Locatie

Straat: Matuaribostraat
Buurt: Zorg en Hoop, Paramaribo
Land: Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

Het vakantiehuis Matuaribo is gevestigd in de Matuaribostraat, een doodlopende zijstraat van de Brokopondolaan. Daardoor is in deze straat enkel bestemmingsverkeer aanwezig en is het er altijd rustig. Dit is een veilige buurt waar er veel sociale controle is. Op de hoek van de straat is een supermarkt gevestigd waar je jouw dagelijkse inkopen kan doen. Verderop is de grote supermarkt Choi’s te vinden. Hier kan je terecht voor alle etenswaren en Europese producten. Bovendien zijn er meerdere Javaanse eethuisjes op loopafstand, maar er zijn ook verschillende rotizaken. Het grote winkelcentrum, de Hermitage Mall, liggen op ongveer 5 minuten afstand met de auto. Hier vind je vele kledingwinkels, een bioscoop enrestaurants. De Fernandesbakkerij ligt ook in de buurt waar je terecht kan voor brood en gebak.

Vragen? Wij helpen u graag!