fbpx

Vakantiehuis Matuaribo

Authentieke Surinaamse vakantiewoning te huur

€ 250 per week • € 850 EURO per maand

Vakantiehuis Matuaribo - Authentieke Surinaamse vakantiewoning te huur
Vakantiehuis Matuaribo
Vakantiehuis Matuaribo
Vakantiehuis Matuaribo
Vakantiehuis Matuaribo
Vakantiehuis Matuaribo
Te Huur
Soort woning:
Vakantiehuis
Aantal kamers:
Aantal badkamers:
1
Locatie
Straat:
Matuaribostraat
Buurt:
Zorg en Hoop, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Het vakantiehuis Matuaribo is een gezellig, authentiek, Surinaams huis gevestigd in Paramaribo-Zuid. Het huis bevindt zich in een veilige buurt. Het huis is volledig afgeschermd door dievenijzers en omheind door een poort. Het centrum is vanaf Matuaribostraat vlot bereikbaar met de fiets, taxi, openbaar vervoer of auto.

Het huis beschikt over vier slaapkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Dit zijn twee standaardkamers en een kleinere kamer. Ze zijn allemaal voorzien van een eenpersoonsbed, een bureau, een klerenkast, een ventilator en een klamboe. Op de benedenverdieping is de vierde slaapkamer aanwezig. Dit is de grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en de kamer heeft een aparte toegangsdeur naar de tuin. Ook deze kamer is voorzien van een ventilator, klamboe en bureau.

Verder zijn de keuken en de badkamer op de benedenverdieping gevestigd. Gasvuren, een oven, waterkoker, magnetron en alle andere nodige voorzieningen zijn in de keuken aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Naast de keuken bevindt zich de gezellige woonkamer met een eet- en zithoek. In de eethoek staat een grote tafel voor vier personen. Er zijn enkele sofa’s aanwezig in de zithoek.

Ten slotte grenst er ook een gezellige tuin aan het huis. De tuin is ruim en er is een zwembad aanwezig. Tuinmeubilair is voorzien. Hangmatten kunnen in de tuin opgehangen worden. Dit is de perfecte plaats om te ontspannen in de zon of schaduw.

Kaart
Buurt

Het vakantiehuis Matuaribo is gevestigd in de Matuaribostraat, een doodlopende zijstraat van de Brokopondolaan. Daardoor is in deze straat enkel bestemmingsverkeer aanwezig en is het er altijd rustig. Dit is een veilige buurt waar er veel sociale controle is. Op de hoek van de straat is een supermarkt gevestigd waar je jouw dagelijkse inkopen kan doen. Verderop is de grote supermarkt Choi’s te vinden. Hier kan je terecht voor alle etenswaren en Europese producten. Bovendien zijn er meerdere Javaanse eethuisjes op loopafstand, maar er zijn ook verschillende rotizaken. Het grote winkelcentrum, de Hermitage Mall, liggen op ongveer 5 minuten afstand met de auto. Hier vind je vele kledingwinkels, een bioscoop enrestaurants. De Fernandesbakkerij ligt ook in de buurt waar je terecht kan voor brood en gebak.


Meer vakantiewoningen in Suriname:

Louiselaan

Centrum, Paramaribo

Te huur

per week

Louiselaan

Izaak burnetstraat

Uitvlucht, Paramaribo

Te huur

per week

Izaak burnetstraat

Helicon Appartementen

Maretraite, Paramaribo

Te huur

€ 300 per week

Helicon Appartementen

Poseidon Appartementen

Maretraite, Paramaribo

Te huur

€ 200 per week

Poseidon Appartementen

Vakantiehuis Matuaribo