Vakantiehuis Gravenberch

Ruim studio voor touristen en vakantiegangers te huur in Uitvlugt, Paramaribo

Vakantiehuis Gravenberch

[post-edit]

Omschrijving

Dit vakantiehuis is perfect voor vakantiegangers, familie of andere bezoekers. In dit huisje kunnen twee personen verblijven.

Het huis is voorzien van een tweepersoonsbed en airco. Daarnaast is er een grote keuken. Deze keuken bezit alle nutsvoorzieningen: enkele gasvuren, koelkast, vriezer, magnetron, waterkoker, serviezen en bestek. Verder is er een grote eet- en zithoek voorzien binnenin het huis.

Voorts is er ook buiten een grote zit- en eethoek aanwezig. Tuinmeubilair, een eettafel en zetels staan aan de voorzijde van het huis. Deze gezellige zitplaats biedt ruimte voor meerdere personen.

Ten slotte kunnen de bewoners van het vakantiehuis ook gebruik maken van alle gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Zo mogen zij genieten van de ruime binnenplaats, het zwembad en het hangmattenkamp.

Details

AlgemeenSoort woning:Ruim studio
Status:Te huur
Aantal slaapkamers:1
Aantal badkamers:1

HuurprijsHuurprijs per dag: € 45
Huurprijs per week: € 250

Locatie

Straat:Gravenberchstraat 33
Buurt:Uitvlugt, Paramaribo
Land:Suriname

Foto’s

 - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname - Terzol Vastgoed - Suriname

Kaart


Omgeving

Het vakantiehuis Gravenberch is aan de achterzijde van het KKF beursterrein. Het ligt op fietsafstand van het centrum en is zeer centraal gelegen.

Op beide hoeken van de straat zijn twee grote supermarkten gevestigd. Ook zijn er meerdere restaurants en verschillende Javaanse eethuisjes op fiets- en loopafstand terug te vinden. Het grote winkelcentrum, de Hermitage Mall, is vlot bereikbaar met de fiets. Hier vind je vele kledingwinkels, een bioscoop, restaurants, wooninrichting, computerwinkels en nog veel meer. De Fernandesbakkerij ligt aan de achterzijde van het studentenhuis.

Vragen? Wij helpen u graag!