fbpx

Poseidon Appartementen

Vakantieappartementen Poseidon met zwembad te huur

€ 200 per week • € 750 EURO per maand

Poseidon Appartementen - Vakantieappartementen Poseidon met zwembad te huur
Poseidon Appartementen
Poseidon Appartementen
Poseidon Appartementen
Poseidon Appartementen
Poseidon Appartementen
Te huur
Soort woning:
Appartement
Aantal kamers:
Aantal badkamers:
1
Locatie
Straat:
Poseidonstraat
Buurt:
Maretraite, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Het Appartementencomplex Poseidon is een modern, uitgerust complex waarin vier appartementen ondergebracht zijn. Deze ruime appartementen zijn vlakbij het centrum van Paramaribo gevestigd in Paramaribo-Noord. Het complex bevindt zich in een veilige, rustige buurt. De appartementen en huizen zijn volledig afgeschermd met dievenijzers en het domein is omheind door een muur en is toegankelijk via 2 rollpoorten.

Het complex bestaat uit vier appartementen die uitermate geschikt zijn voor vakantiegangers. Beneden bevinden zich twee appartementen en bovenin zijn de andere twee gevestigd. Elk appartement bestaat uit een beneden- en bovenverdieping.

Op de benedenverdieping van het appartement vind je een open keuken die voorzien is van alle benodigdheden. Gasvuren, magnetron, koelkast, vriezer en waterkoker, maar ook alle bestekken en serviezen zijn aanwezig. Daarnaast is de eettafel gevestigd met een ruime zithoek. De zithoek is uitgerust met een televisie en sofa’s. Ten slotte is beneden ook de badkamer aanwezig, voorzien van douche en toilet. Alle ruimtes zijn voorzien van airco.

De bovenverdieping van het appartement bestaat uit twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed. Ook hier is airco voorzien.

Het complex bezit een gezellige binnenplaats. Hier is een groot zwembad gevestigd. Je kan er gezellig vertoeven in een rustige omgeving en genieten van de vakantie.

Kaart
Buurt

De Appartementen Poseidon bevinden zich in de Poseidonstraat. Deze rustige, veilige straat is gevestigd tussen de Wilhelminastraat en de Anton Drachtenweg. Dit zijn twee straten richting het centrum.

Je dagelijkse inkopen kan je doen in de supermarkten die op de hoek van de straat gevestigd zijn. Verderop opende een nieuwe, hippe koffiezaak de deuren: CY Coffee. Je kan hier terecht voor je favoriete koffies en warme dranken. Verder zijn de grote supermarkten Choi’s en Tulip gemakkelijk bereikbaar met de fiets of auto. Dit zijn twee goed gesorteerde supermarkten. De winkels zijn vergelijkbaar met Albert Heijn.
Pizzahut, Roopram Roti, Popeyes, KFC, Subway en vele andere eetgelegenheden zijn gevestigd vlakbij de Poseidonstraat. Ook verschillende Javaanse eethuisjes vind je hier terug. Die vind je eveneens op bekende Blauwgrond, een buurt met vele ‘warungs’ of eethuisjes. Hier kan je lekker Javaans eten van goede kwaliteit en goedkope prijzen. Verder ligt de Maretraite Mall een van de twee grote winkel malls, , op ongeveer 400 meter afstand.

Daarnaast zijn er ook verschillende sportscholen, dansscholen en fitnessclubs gevestigd. Verder is er vlakbij de Chinese zondagsmarkt, op de kruising van Wilhelminastraat met de David Simonstraat. Je kan er vele etenswaren kopen. Verder liggen de uitgaansgelegenheden van Paramaribo in de buurt van de Poseidonstraat.


Meer vakantiewoningen in Suriname:

Louiselaan

Centrum, Paramaribo

Te huur

per week

Louiselaan

Izaak burnetstraat

Uitvlucht, Paramaribo

Te huur

per week

Izaak burnetstraat

Helicon Appartementen

Maretraite, Paramaribo

Te huur

€ 300 per week

Helicon Appartementen

Vakantiehuis Matuaribo

Zorg en Hoop, Paramaribo

Te Huur

€ 250 per week

Vakantiehuis Matuaribo

Poseidon Appartementen