fbpx

Izaak burnetstraat

Vakantiehuis te huur

€ 750 EURO per maand

Izaak burnetstraat - Vakantiehuis te huur
Izaak burnetstraat
Izaak burnetstraat
Izaak burnetstraat
Te huur
Locatie
Straat:
Izaak Burnetstraat
Buurt:
Uitvlucht, Paramaribo
Land:
Suriname
Omschrijving

Het Vakantiehuis is gevestigd aan de Izaak burnetstraat, een zijstraat van de Toevlucht weg. Daardoor is in deze straat enkel bestemmingsverkeer aanwezig en is het er altijd rustig. Deze is een veilige buurt waar er veel sociale controle is. Het centrum is gemakkelijk bereikbaar per auto of fiets. Ook op de hoek van de straat is ere en busverbinding die naar het centrum gaat.

Het huis bestaat uit een bovenverdieping en een benedenverdieping. Op de benedenverdieping bevinden zich twee slaapkamers. Namelijk; een standaardkamer en een kleinere kamer. De kleinere kamer is voorzien van een eenpersoonsbed, een bureau, een ventilator en een klamboe. De beneden verdieping en de bovenverdieping worden verbonden met elkaar via een ‘wenteltrap’.

De bovenverdieping bestaat uit een keuken, een kleine kamer met ventilator, een standaard kamer met airco, verder is er een masterbedroom aanwezig met een queens-size bed voorzien van eigen bad-en toilet. Daarnaast is er een badkamer en toilet aanwezig, verder beschikt de bovenverdieping over een woonkamer en een heel ruime balkon.

Het vakantiehuis is zeer geschikt voor een gezin of groep die graag bij elkaar willen wonen. U behoudt uw eigen privacy en geniet van alle comfort. Het contact met de buren is optimaal waardoor er veel sociale controle is. De schoonmaak van de woning vindt eenmaal per week plaats.

Kaart
Buurt

In de buurt zijn er supermarkten aanwezig waar u uw dagelijkse inkopen kan doen. Verderop is op 15 minuten loopafstand de grote supermarkt Choi’s te vinden.

Hier kan je terecht voor alle etenswaren en Europese producten. Het grote winkelcentrum, de Hermitage Mall, is vlot bereikbaar met de auto of fiets.

Hier vind je vele kledingwinkels, een bioscoop, restaurants, wooninrichting, computerwinkels en nog veel meer. De Fernandesbakkerij ligt ook in de buurt waar u terecht kan voor brood en gebak.


Meer vakantiewoningen in Suriname:

Louiselaan

Centrum, Paramaribo

Te huur

per week

Louiselaan

Helicon Appartementen

Maretraite, Paramaribo

Te huur

€ 300 per week

Helicon Appartementen

Poseidon Appartementen

Maretraite, Paramaribo

Te huur

€ 200 per week

Poseidon Appartementen

Vakantiehuis Matuaribo

Zorg en Hoop, Paramaribo

Te Huur

€ 250 per week

Vakantiehuis Matuaribo

Izaak burnetstraat