fbpx

Bemiddeling

De bemiddelingsdiensten van Terzol Vastgoed

Bemiddeling

Terzol Vastgoed bemiddelt bij de verkoop of verhuur van vastgoed, maar ook indien u geïnteresseerd bent in de aankoop of huur van vastgoed. Wij staan u bij gedurende het volledige proces en verlenen alle nodige informatie. U kunt steeds rekenen op de expertise en ervaring van onze makelaars.

Kopen of huren

Bent u op zoek naar een woning, appartement, zakenpand of perceel om te kopen of te huren? Wij helpen u graag bij uw zoektocht. Wij begeleiden u deskundig en u kunt steeds beroep doen op onze expertise. Daarom willen wij graag eerst kennis met u maken zodat wij op de hoogte zijn van al uw eisen, verwachtingen en wensen. Op die manier kunnen wij gericht zoeken naar vastgoed.

Terzol Vastgoed biedt zelf een groot aantal objecten te koop en te huur aan. U kunt hieruit uw keuze maken en ons contacteren indien u geïnteresseerd bent in een van de objecten. Vindt u niets dat u aanstaat in het bestaande aanbod? Dan gaan wij gericht op zoek naar het perfecte pand op de vastgoedmarkt. Wij zullen u steeds uitgebreide en correcte informatie bezorgen over de objecten zodat u weet waar u aan toe bent en later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij screenen het onroerend goed volledig zodat u een duidelijk beeld hebt over de plus- en minpunten.

Ten slotte bemiddelen wij indien u effectief tot het kopen of huren van vastgoed overgaat. Wij bemiddelen tijdens de onderhandelingen met de verkoper of verhuurder. Ook de financiële afwikkeling van de koop of huur nemen wij volledig op ons. Daarnaast begeleiden we u bij de notaris zodat er een soepele overdracht plaatsvindt. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kosten want door ons ‘no cure, no pay’-principe brengen wij enkel kosten in rekening indien u effectief overgaat tot de aankoop of huur. Op die manier bent u op de hoogte van alle kosten en krijgt u ongetwijfeld waar voor uw geld!

Verkopen of verhuren

Wilt u uw vastgoedobject verkopen of verhuren? Wij starten met een eerste kennismaking met u, de verkoper of verhuurder. Na dit gesprek bezichtigen wij uw vastgoedobject zodat wij een duidelijk beeld krijgen van de situatie en alle kenmerken op een rijtje kunnen zetten. We bespreken met u de plus- en minpunten van het object en stellen een duidelijk beeld op over de staat ervan. Vervolgens zetten wij een plan van aanpak voor u uit, we bespreken dit met u en bepalen een correcte vraagprijs. U wordt ook ingelicht over de voorwaarden.

Verder zorgen wij ervoor dat uw object goed gepresenteerd en geëxposeerd wordt. We maken foto’s en verspreiden die via onze verschillende kanalen zoals de website, de Facebookpagina en andere media. Daardoor kunnen wij uw object op korte termijn onder de aandacht brengen van vele potentiële kopers of huurders.

Ten slotte bemiddelen wij bij de onderhandelingen met de koper of huurder. Wij zorgen voor de financiële afwikkeling van uw verkoop of verhuur. Ook begeleiden wij u bij de notaris zodat er voor een soepele overdracht wordt gezorgd. Door ons ‘no cure, no pay’-principe heeft u enkel kosten indien uw object effectief verkocht of verhuurt wordt. Wij brengen enkel kosten in rekeningen na een succesvolle verkoop. Op die manier willen wij elke klant correct behandelen en een smetteloze dienstverlening garanderen.