fbpx

Advies

Laat u adviseren en begeleiden door Terzol Vastgoed!

Vastgoedadvies

U moet een belangrijke beslissing nemen rond vastgoed in Suriname? Laat u daarin bijstaan door Terzol Vastgoed. U kunt bij ons beroep doen op vastgoedadvies van experts en ervaringsdeskundigen.

Vastgoed in Suriname is een complexe materie. Vastgoed verkopen, verhuren, kopen, verbouwen, huren, maar waar begint u? Wij begrijpen dat het moeilijk is om de beste keuze te maken. Terzol Vastgoed verleent vastgoedadvies waarbij wij u kunnen bijstaan in het nemen van belangrijke beslissingen. Wij zorgen ervoor dat u begeleid wordt, op de hoogte wordt gebracht van alle juridische zaken en correcte informatie krijgt. Op basis daarvan kunnen wij u uitgebreid adviseren.

Onze vastgoedexperts zorgen voor de beste begeleiding gedurende het volledige proces. Hun expertise en ervaring zullen ervoor zorgen dat al uw vragen beantwoord worden en dat u advies op maat krijgt. Zij onderzoeken uw vraag en situatie, spitten juridisch alles uit en zoeken oplossingen. Daarna krijgt u advies op maat dat zij zullen motiveren. U krijgt doorgrond, betrouwbaar advies.

Wij kunnen u advies verlenen en begeleiden indien u vastgoed wilt kopen, verkopen, huren, verhuren of wilt laten taxeren en opmeten

Verkopen

U wilt vastgoed verkopen, maar dit kan door veel uiteenlopende situaties het geval zijn. Voordat u het vastgoed verkoopt, starten wij met het bestuderen en taxeren van het object. Wij informeren u over waar wij u bij zullen helpen en wat wij concreet zullen doen. Wij adviseren u aan het begin van het verkoopproces en informeren u over de wetgevingen. Daarna zoeken we een koper en zorgen voor de volledige afwikkeling van de verkoop zowel financieel als bij de overdracht en de notaris.

Verhuren

U wilt vastgoed verhuren, maar de huurwetgeving is zeer complex. Voor welke huurovereenkomst kiest u? Terzol Vastgoed informeert u over de mogelijkheden en raadt u een huurovereenkomst aan. Wij helpen u bij het maken van de keuze zodat u de beste optie voor uw situatie verkiest. Verder zoeken wij voor u naar een huurder, we ontlasten u van het administratieve werk door de overeenkomst op te maken en we bemiddelen bij het vastleggen van de huurprijs, de waarborg en de afspraken tussen huurder en verhuurder (bijvoorbeeld over huisregels en het onderhoud van het vastgoed). Wij nemen alle verantwoordelijkheden op ons zodat uw vastgoed op korte termijn, correct en betrouwbaar verhuurd wordt.

Kopen en huren

U bent geïnteresseerd in een object en u overweegt over te gaan tot de aankoop of het huren ervan. Toch wenst u zekerheid over de betrouwbaarheid van het object, u wilt meer weten over de details, de plus- en minpunten en de waarde. Terzol Vastgoed kan u hierbij helpen. Wij bestuderen samen met u het object, bezichtigen het en lijsten alle informatie en details erover op. Op die manier verkrijgt u een overzichtelijke weergave van het object waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken. Wij garanderen een eerlijke, onderbouwde mening en bijbehorend advies. Wij zorgen ervoor dat u weet waaraan u begint en later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Doet u beroep op ons advies, dan weet u wat u zal kopen of huren.

Taxatie en opmeting

U wilt uw object laten schatten of volledig laten opmeten? Terzol Vastgoed vertelt u wat de mogelijkheden zijn. Ook wordt u geïnformeerd over de voordelen ervan en u wordt begeleid bij het ondernemen van alle nodige stappen. De effectieve uitvoering van de taxatie of opmeting wordt eveneens door ons uitgevoerd zodat u bij ons alles onder een dak vindt.